Simo Taivalkoski

Simo Taivalkoski, mies joka omistaa tai ainakin omisti viime vuoden loppuun saakka webhostaus nimisen firman, ja joka asui tai asuu edelleen Hyvinkäällä, myi sitten joillekin heikkouskoisille kuten minä hostingpalvelua. Alkuun kaikki toimi hienosti, sitten kun asiat alkavat mennä päin sitä ravia vetävän eläimen takapäätä, niin ne menevät päin sitä ja kovaa.

Noh minulla on itselläni kolme eri domainia hänen webhostaus.fi palvelussa, tai ainakin oli, ei ole enää. 1/3 näistä on nyt poistunut käytöstä. Miksi näin pääsi tapahtumaan?

Näin on päässyt tapahtumaan siksi, että tämä Simo Taivalkoski, joka siis mitä ilmeisemmin on tätä nykyä HCL Technologies nimisen firman palveluksessa, koska tietääkseni toista webhostaus nimistä firmaa ei ole ollut olemassa, ei voinut antaa minulle koskaan domainin siirtoon tarvittavaa avainta, niistä noin puolesta kymmenestä pyynnöstä huolimatta.

Vaan hänen mielestä oli paljon mukavampaa antaa asian olla, olla hiljaa, niin silloinhan asiloilla on yleensä taipumus mennä parhain päin. Ainakin omalta osalta. Ainoa vain, että nyt siis 1/3 kaikista domainerista on siis pois käytöstä. Joka siis tarkoittaa istä, että joudun rakentamaan sivuston uusiksi, vain ja ainoastaan tämä yhden miehen vuoksi, joka ei voinut kertoa, minulle, että domain on menossa umpeen.

Noh, nyt minulla on siis vielä 2/3 domainia jotka ovat siis käytössä, mutta edelleenkään en voi siirtää niitä, koska en ole saanut niitä siirtoon tarvittavia avaimia. Tässä oleva teksti on faktaa, ja jos tämä Simo Taivalkoski on toista mieltä, niin herra on hyvä ja ottaa yhteyttä. Tämä ei ollut vielä todellakaan tässä. Ajattelin seuraavaksi ottaa yhteytä hänen työnantajaan ja kysellä mitä mieltä hänestä siellä ollaan ja voisin jopa kertoa oman mielipiteeni hänen luotettavuudestaan. Saa ja pitää jakaa. Nyt meinaan vituttaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.