Tilauksia

Tilauksia on tullut tehtyä, kaikkea tarpeellista, kuten vaikka lasisia mitta-astioita, sekä suodattamiseen tarkoitettuja astioita, kaikki lasisia, helpompaa pitää puhtaana, kuin muoviset. Toki osa muovisista jää käyttöön, kun kuitenkin välillä, ainakin vakaa tarkoitus olisi käydä myös ulkona kuvaamassa, kunhan kelit paranevat. Myös salamia varten radiolaukaisimet tuli tilattua. Sekä kumisen käsipumpun ateljeekameraan.

Nyt pääydyin kuitenkin tilaamaan myös palkeen tekeillä olevaan kameraan valmiina, en usko että saisin tehtyä yhtä siistiä itse. Samalla tilasin uuden palkeen nykyiseen 10×12 tuuman kameraan, nyt se täytyy vain irroittaa ja lähettää, jotta saavat siitä mitat. Jos alan tekemään pienenmpiä kameroita, niin täytyy sekin opetella, nyt kuitenkin päätin mennä näin.

Toinen projekti on tehdä adapteri pientä 38mm pyöreää lasia varten, jotta pääsisin kokeilemaan sille kuvaamista, jos vaikka onnistuisin siinä medaljongin teossa. Samoin pitäisi käydä ostamassa muutama lääkeruisu injektioneulalla, jotta saan pienempiä määriä kemioita helpommin annosteltua tuollaiselle pienelle lasinpalalle. Katsotaan mitä sanovat apteekissa, katsovatko alta kulmien, kuten silloin kun kävin ostamassa eetteriä 🙂

Toki muutama tilaus on tullut myös kuvauksiin liittyen, mutta edelleen niitä saa tehdä, vielä ei ole liian ruuhkaista 😉

Kemiaa olen myös yrittänyt tilata Virosta, mutta vähän tuntuu olevan tyyli, että hittoako häiritset, vaikka kuitenkin kyse on firmasta joka tietojen mukaan myy kemioita. Ensimmäiseen sähköpostiin jopa sain vastauksen reilu viikossa. Nyt kun olin valmis tekemään tilauksen, niin täysi “radiohiljaisuus”.

Olen myös harkinnut tekeväni videoita Youtubeen ja nyt kun Peter Forsgård ylitti 10 000 seuraajan rajan (onnittelut vielä kerran, käykäähän tilaamassa, paljon hyvää asiaa Peterillä), niin olisikohan se nyt aika ryhtyä siihenkin. Tosin sekin vaatii myös video editointia, sitäkään en ole tehnyt koskaan, mutta ehkä senkin voi oppia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.