Teräsharppi

Teräsharppi ei toimi, yritin sillä avata kiinnitysrengasta jotta saisin linssistön auki, tiukassa on ja harppia ei saa kunnolla kiristettyä, lipsuu ja halua ottaa riskiä, että se lipsahtaa linssiin, tulee ruma jälki.

Nyt satuin törmäämään toiseen työkaluun, kun tutkin aivan toista asiaa Googlella. Eli, sellainen irroitustyökalu, jossa on kaksi piikkiä ja kaksi poikittaista metallitankoa ja lisäksi siinä on kallistetut päät terissä, toinen pää on terävä ja toinen on kuin lattapää ruuvari. Sellainen lähti tilaukseen.

Sitten on Ebay:ssä voittava huuto (ainakin vielä) yhteen objektiiviin, joka olisi hyvä lisä, jos jossain vaiheessa oikeasti toteutan sen ISON kameran, eli auton perässä vedettävän. Haaveena on ostaa vanha asuntovaunu tai hevosvaunu ja rakentaa siitä kamera/pimiö. Mutta ensin pitää voittaa se huuto.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.