Reikiä

Palje on nyt paikattu kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla ostin spary pullon tuollaista nestemäistä kumia. Pyysin mustaa, koska palje oli alunperinkin musta, kun ensimmäinen suihkaus pullosta tuli, tajusin että se olikin punaista. No siinä vaiheessa oli aivan turha enää ihmetellä, vaan annettiin mennä. Se ajoi asiansa muutaman vuoden, varsinkin kun olin osan pienistä rei’istä paikannut gorillateipillä.

Gorillateippi ja tuo punainen kumi eivät enää auttaneet, vaan palje vuoti taas valoa, nyt päätin ostaa kunnon kamaa ja Mototentista löysin vastaavaa tuotetta, mutta purkissa, nyt se oli mustaa. Tämä on nyt väliaikainen ratkaisu, rumahan se on, mutta menettelee. Jossain vaiheessa on joko tehtävä uusi palje, tai jopa uusi kamera, mene ja tiedä, tai sitten teen vain uuden palkeen ja myyn tuon, jos saan kunnolla tehtyä sen 40x50cm kameran, niin että se vielä toimii 🙂 Sitä ennen mennään tuolla.

Ps. Se nestemäinen kumi siinä purnukassa haisee sitten aivan tolkuttoman pahalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.