Koiran kuvausta ja pari ostosta

Koiran kuvas ei ole helppo laji, varsinkaan märkälevylle.

Kokeilin joskus, 3kw salamateho ei ollut riittävä, olisi pitämyt väläyttää kaksi kertaa, koira häipy mallin tontilta ekan jälkeen 🙂

Eilen sitten onnistuin, 6kw väläys gridin läpi ja tuossa on tulos, tosin koira ei arvostanut edelleenkään väläystä, vaan häipyi salaman välähdettyä, mutta se riitti minulle, sain kuvan.

Sitten niihin ostoksiin, erään asiakkaan pyyntö laittoi vauhtia ideaani kuvata myös pieniä kuvia medaljonkiin. Ainoa mikä uupui, oli materiaali, kun ei meinannut löytyä mistään sopivaa hakusanaa. Nyt löysin tuotteen, niin oli helpompaa alkaa etsimään siihen liittyviä tavaroita. Nyt on sitten tilattu medaljonki ja siihen laseja ja yksi kivi kokeilun vuoksi. Nyt täytyy vain tehdä adapteri kameraa varten ja kokeilla. Toki niin ,että ensin tulee tuotteet, jotta pääsee kokeilemaan, mutta sitä ennen täytyy tehdä suunnitelutyötä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.