Hyvät vai huonot uutiset ensin?

Hyvät vai huonot uutiset ensin? Tällä on hyvä aloittaa.

Otetaan ensin hyvät “uutiset”. Olen nyt löytänyt hyvän paikan josta saa kohtuuhinnalla lasia määrämittaan leikattuna, kiitos kuuluu Marko Sahlmanille, joka teki taustatyön, minä vain käytin vinkkiä hyväkseni. Firma on Lasikumpu Ky Outokummussa, todella asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, lisäksi kun hinnat ovat kohdallaan, niin mikäs se on ostaessa. Plussaa on tietysti se, että voi tukea kotimaista yrittäjää, extra plussa siitä, että voin noutaa lasit vaikka kun käyn mökillä. Tosin viimeksi tämä yrittäjä antoi lasit kaverinsa kyytiin, minä vain noudin ne Espoosta, helppoa.

Eli, kaikki jotka asuvat tuolla Outokummun suunnalla ja tarvitsette lasia, niin kääntykäähän tämän yrittäjän puoleen. Samoin, jos haluatte itsestänne hienon muotokuvan samalla tekniikalla kuin mitä minä teen, mutta Joensuun alueella, ottakaahan Markoon yhteyttä ja sopikaa aika kuvakseen.

Sitten ne huonot, olen käyttänyt muutaman vuoden Simo Taivalkosken Webhostaus firmaa sivujen ja domainien hostaamiseen. Alkuun kaikki sujui hyvin, mutta nyt viimeinen vuosi, vähän reilu on ollut yhtä takkuamista. Nettisivut eivät toimi, välillä sähköpostit ovat pois toiminnasta. Sitten on ongelmia C-panelin kanssa, se ei ole käytössä. Sähköposteihin vastataan jos jaksetaan, useimmiten ei.

Käytössäni on neljä domainia, olen nyt yrittänyt saada useampaan otteeseen siirtoavaimia, jotta saisin siirrettyä domainit toiselle palveluntarjoajalle. Ei vain onnistu, kaveri ei anna niitä, ei vastaa puheluihin, ei sähköposteihin. Alkaa olla pinna kireällä. En halua maksaa huonosta pavelusta enää euroakaan, mutta ei eroonkaan tunnu pääsevän. Tämä firma kannattaa kiertää kaukaa, valitettavasti.

Nyt vasta huomasin, Google+ lopettaa Huhtikuussa 2019, ei se näköjään lähtenyt oikein lentoon.

2 vastausta artikkeliin “Hyvät vai huonot uutiset ensin?”

  1. Lasikumpu on tuttu. Olen Outokummusta kotoisin, ja suku siellä edelleen. Ensi viikolla taas käyn siellä hiihtolomalla. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.