Uusi vuosi, kujeista en sitten tiedä

Uusi vuosi alkoi, kujeet sitten ovat asia erikseen.

Kameran rakentelu on jäissä, rimpula pöytäjyrsin lähti huoltoon, tulee takaisin aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Tässä on aikaa miettiä mahdollisia uusia tuotteita verkkokauppaan. Samoin joku uusi projekti pitäs ottaa alle. Ajattelin jotain vaikka vanhojen suomalaisten maalarimestareiden teosten uusintaa, tai uusimista, niin että ne ovat (ainakin toivottavasti) tunnistettavia vielä.

Saa nähdä sitten, ne voisi olla kyllä kiva tehdä tuohon isoon kokoon, kunhan saan kameran ensin valmiiksi. Se on ottanut enemmän aikaa kuin kuvittelin, toisaalta design on muuttunut matkan varrella, joten se on yksi syy

Onko muuten kellään suositella jotain CNC konepajaa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.