Päivitystä ja kameran rakentelua

Päivityksestä.

Olen päättänyt siirtää tämän saitin toiselle palveluntarjoajalle. Tämä ei vain toimi, tai toimii, mutta ei tarpeeksi luotettavasti. Plus että palveluntarjoaja ei vastaa puheluihin, ei sähköpostiin, ei mihinkään.
Jos saitti on alhaalla ja ilmoitan siitä, se nousee pystyyn, silloin kun nousee ja se siitä.

Noh, halpaa ja hyvää ei saa samassa paketissa.

Siten siihen kameraan, kun en kaikista yrityksistä huolimatta saanut ketään lopulta rakentamaan uutta kameraa, niin se täytyy sitten tehdä itse. Se taas vaatii jo vähän muutakin kuin perinteiset jiirisirkkeli ja pöytäsirkkeli.

Nyt on työkalut ostettu, tosin taas kerran tuli huomattua, että halvalla ei saa hyvää, saa keskinkertaisen, kuten nyt tässä tapauksessa alajyrsimen. No, onneksi siihen on hankittavissa lisäosia, joilla elämä helpottuu.

Kunhan nyt vain vastaisivat tästä firmasta, että milloin tätä tuotetta on saatavilla.

Tässä on jotain hahmotelmaa kamerasta. Siitä on siis tulossa 50×50/40x50cm kamera. Painava siitä tulee, se on pääasiassa tammea ja pyökkiä. Jalustaksi olen ajatellut vanhaa parturin tuolia, tosin tuoliosa saa lähteä. Piirustukset olen ihan itse tehnyt, tosin niitäkin olen joutunut soveltamaan, kun projekti on edennyt. Esikuvana toimii vanha ateljeekamera, eli tästä tulee myös sellainen, ei tätä ole tarkoituskaan viedä ulos 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.