Maksuvaihtoehdot toimivat nyt

Maksuvaihtoehdot toimivat nyt, ne on myös testattu.

Eli myös Paypal Checkout, sekä Klarna korttimaksu tai tilaa ja maksa myöhemmin on mahdollista sitä kautta.

Miksi lähdin tähän? No Holvi on ihan kiva palvelu, mutta sielläkin kaikki maksaa, niin rahan vastaanottaminen, kuin rahan lähettäminen eteenpäin, esim itselle, jos on tehnyt hankintoja omalla kortilla.

Lisäksi kun on tuo iZettle, niin myös se firma ottaa omansa välistä. Eli siinä lähtee kaksi kertaa alkuperäisestä summasta rahaa, joten tässä säästän nyt edes yhden siivun. Ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot.

No niin, se siitä, nyt vaan täytyy yrittää saada tuo verkkokauppa hieman fiksummaksi, kuten saisi tuotteet kategorioiden alle, niin että verkkokaupassa ei näkyisi kaikki tuotteet kerralla, vaan kategoriat.

Sillä aikaa, ei muuta kuin ostoksille 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.