Pirtu loppuu kohta ja kemiaa

Pirtu loppuu kohta, eli siis tämä eestin maalta tuotu “pirtu”. Täytynee lähteä käymään taas autolla sielläpäin. Joskus oli ajatus, että olisin käyttänyt tai ainakin kokeillut bioetenolia, olin jopa yhteydessä yhteen firmaan.

Siellä oltiin kovin avuliaita, että he lähettävät minulle testiin yhden litran bioetanolia. Ainoa vain ettei heistä sen koommin ole kuulunut. No ei se haittaa, menee tämä näinkin, täytyy vain tilata matka, käydä paikallisessa K-raudassa ostoksilla. Pensselinpesuainetta saa sieltä halvalla.

Täällä kun tämäkin on tehty vaikeaksi, jos haluaa edes lievästi denaturoitua pirtua, se on hakemuksia hakemuksien perään, jotta voi edes hakea lupia, saati että ne saisi. Hakeminenkin maksaa, plus että tietenkin myös tämä denaturoitu pirtu maksaa enemmän kuin Tallinnan K-Raudassa 😀

Ja syy miksi se on kohta loppu, on toki siinä, että olen tehnyt paljon kemiaa. Kuten nytkin, on vernissaa tuolla tulossa pari litraa, enemmänkin sitä olisi tietysti voinut tehdä varastoon, mutta nyt ei pysty.
Onhan se toki hyvä määrä, siitä riittää niin omaan käyttöön, kuin myyntiin.

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.