Pienissä häissä & paripotretti

Tai ei nyt kuitenkaan pienissä häissä, vaan oikeastaan polttareissa, eikä ihan pienissä.

Eli hyvän ystäväni duunikaveri oli menossa naimisiin ja hän (ei siis sulhanen) oli ehdottanut polttari porukalle märkälevykuvausta yhdeksi ohjelmanumeroksi ja sehän sopi minulle, varsinkin kun aikataulut saatiin lopulta sopimaan.

Aloitimme klo. 10 lauantain aamuna, olin laittanut valot ja kemiat aikalailla kohdilleen, jotta pääsimme heti kättelyssä kuvaamaan. Tosin heti ensimmäiseksi tuli ongelmaksi valo, tai sen puute. 6000Ws ei riittänyt alkuunkaan aukolla 8. Joten tässä olevassa kuvassa valoa on 2x9000Ws, nyt valoa oli jo sitten tarpeeksi, täytyy myöntää että sekoitettu kollodioni oli jo vanhaa, kahdesta pullosta pohjat niin sanoakseni. Mutta se tietää sitä, että valoa tarvitaan vain enemmän.

Note to myself, soita ja kysy vieläkö se 6000Ws voimaosa ja välähdyspää oli myynnissä. Valoa ei voi olla liikaa.
Kundit eivät tosin osanneet olettaa että sieltä tulee instant rusketus.

Tuossa ennen polttareita minulla oli kunnia kuvata yhtä hieman varttuneempaa pariskuntaa, työkaverini äitiä ja hänen miestään. Myös se oli mukava ja lämmin tapaaminen ja ilmeisesti myös mallit olivat kuvaan tyytyväisiä. Ainakin hauskaa heillä tuntui olevan ja kuvasta kuulemma tehtiin vielä kiitos kortit, kyseessä oli herran syntymäpäivä, paljonko? Niin en ala enää arvailemaan, ainakin 80, saattoi olla jopa 90, mene ja tiedä. Kiitokset Ollille.

Tästä on taas hyvä jatkaa kun kerran lähes kaikkia kemioita löytyy nyt, lukuunottamatta hopeanitraattia. Mutta sillekin varmasti löytyy joku mistä ostaa. Jotain uutta sivustolle on myös tulossa, mutta siitä taas lisää kunhan kerkiän tekemään sen muutoksen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.